Mediaspelare ;P

:P

Hundvalpar

Om ca en timme åker jag mamma, Sara och Tova (såklart) till Mörrum i Blekinge för att titta på små söta beardis-valpar :D Som jag vill ha en :D Det är Tovas kusiner typ. Hehe. Btw så är Tova helt knas idag! :P
Jag har vatt uppe sen halv 9 för Rikard körde hem då. Jag och Sara har varit ute och gåt tmed Tova och jag har kört el-kickboard. Naaajs :P
Lägger upp bilder sen :D

Boomtown Bearded Collie: http://www.boomtownbeardedcollie.se/
Min vovve "Boomtown Milestone Marion" kallas Tova: http://www.boomtownbeardedcollie.se/Ekeberg_Hundarna.htm


.

http://searchpet.live.se/PetFiles/137725x19.jpg

2 år med körkort :D

Idag för två år sedan  var jag ett nervvrak :P Uppkörning kl 1. Vilket minne jag har :D Men den där sketna prövotiden tills på lördag...
Idag kommer min älskling hem, typ vid 6.7 ikväll. Ska hem till honom. Imorgon har vi prov i fe B, igen... En vecka sedan sist. Palla??

Jag och Malin ska baka imorgon. Typ kladdkaka eller nåt sånt ;) Va ovanligt. En gång gjorde vi faktiskt bananmuffins. Riiiktigt gott, men mäktigt! Men vad gör det, jag och Malin kan äta hur mkt som helst för vi är krängarna nummer ETT!

Ska plugga lite till provet imorgon.. Sen göra matten. Kul morgon. Börjar 12.30 idag.. Har matte i 3 timmar. Nice life. Hoppas min Joanna kommer. Utan henne överlever jag inte torsdagseftermiddagarna!

Btw, jag vaknade kl 5 idag. Malin messa! Haha, ungjävel ;P Bara för att hon börjar jobb så tidigt behöver hon inte låta ilskan gå ut över mig xD ;) Hahaa

Helgen + lite till

Helgen starta på torsdagen för mig :) För då kommer min älskade hem från DK! Fast i torsdags fick vi inte träffats. Jag skulle köra med mormor och morfars bill till Ängelholm på fredagsmorgonen. Fick låna en helt ny saab 93. Najs najs. Jag vill ha egen bil xD
I skolan hade vi prov, i Fe B. Vad å att vi har prov i det ämnet varje vecka, ifs är det bättre med prov, spec. på fredagarna eftersom man oftast slutar tidigare då :) Körde hem till Rikard sen.
Vi firade en månad i fredags. Ville hitta på nåt så vi åkte in till Hbg, turade :D Vi åt Öresundsbiff på Hamlet <3

I lördags gick vi upp i tid (jag vaknade faktiskt inte förrän halv 8). Körde hem till Mårten sen bar det iväg till Saxtorp! Riakrd och Mårten skulle köra cross. Jag och Mårtens tjej Maria var med som hajklack, typ ;) Tappade bort Rikard ganska snabbt haha. Sååå många orange crossar :S Aja..
På kvällen såg vi en jättehemsk skräckis, minns inte vad den hette men den var riktigt bra. Så om ni gillar skräckisar så kan jag ta reda på vad den heter. Den ligger på soffbordet ute i vardagsrummet. Tyvärr orkar jag inte hämta den nu ;)

I söndags åkte Rikard hem lite tidigare, han hade lånat sin mammas bil utan lov för hans startade inte... Sen körde jag hem till honom.
HÖR OCH HÄPNA jag var med ute hos korna! Jag matade tjurarna :O Sen var jag och Rikard på Bokholmen och matade korna där också. Sååå cooolt ;D YEAH!

Vi va roch handlade också, sen lagade vi mat för en vecka åt Rikard (eller 4 dagar är det ju). Det blev chili con carne och ris, kassler med potatissallad, revben (rester dock), kokade potatis och lite sånt smått och gott. Vi är köksmästarna :P

Nu måste jag nog svara Joanna på msn för den har lyst ett tag.

230 km/h

Jag åkte mc med Rikards bror Mårten igår och det gick i 230 km/h ;D


Snart kommer sommaren

rosa blomma
min finaste
rosa blomma

God (plugg)morgon!

Ställde väckarklockan på halv nio och gick upp nio.. För att plugga...
Har hållt på med mitt arbete om Bangladesh och Indien i en halvtimme nu och det går förvånandsvärt bra :D Är snart klar med min beskrivning av Bangladesh... Sen blir det Indien. Där ska också vara en massa om historia, varför landets ekonomi är som den är, vad behövs för att landet ska utvecklas? Internationella organisationers arbete i landet, har Sverige några projekt i landet? Osv, osv... Det ska vara inlämnat på onsdag. Orka samhällskunskap B xD
Sist men inte minst ska jag göra en jämförelse mellan Indien och Bangladesh!
Ska skriva på detta i ca en timme sen ska jag kolla igenom matten lite snabbt. I eftermiddag blir det plugg inför provet imorgon och fortsatt arbete med mina länder. Vill INTE plugga i helgen! :P

Matte-prov imorgon!

Idag har jag varit hos syon.. Ska söka till högskolan nu ju.
Jag ska söka till Civilekonom-programmet med inriktningen Revisor/Controller i Kristianstad. Som andrahandsval ska jag nog ta Health Management vid Lund Univesitet (blir nog Campus i Hbg)... Är endå lite velig, vet inte om jag ska ta Health Management som första.. Men sen å andra sidan är det bättre att ta en ren ekonom-utbildning först och isf läsa kurser från Health Management sen..
Har några dagar på mig att smälta detta :)

Imorgon har vi prov i matte B. Jag ska fanimig ha MVG annars är detta bortkastad energi + tid!! Har verkligen pluggat till detta provet, varje dag i en vecka :S Ska plugga ikväll också men innan dess ska jag äta middag och träna!

Börjar känna mig fläskig ;/ Har inte tränat på snart 4 veckor :O Jag brukar träna minst 4 gånger/vecka. Vad har hänt?

Nej nu är det back too pluuggiiisch! xD


Min windows media player :D

anka

Flum-söndag

Vi hade inget liv i söndags...
 skolfr?ken xD
Sedan badade vi jacuzzi... Det blev mkt skum :S För mkt...
Det svämmade över, ner på golvet ojojoj..!
107815-17
Min pojkvän är skum ;)

y=kx+m

Rubriken kan tala för sig själv. Det är iaf lättare än matte C haha :P
Har prov i matte B på torsdag, jag ska ha MVG helt enkelt!
Såå, hejdå sålänge. NU SKA JAG PLUGGA!!


Navy CIS

Börjar snart :D

Rikard tycker inte jag är klok för jag är vaken till halv 1 xD
Vi badade jacuzzi igår, råkade hälla i för mkt skum så det rann över när vi satte igång bublorna :S Tur vi var ensamma hemma!
Skum på hela golvet. Shiiet, men jag ♥ skum så det var lugnt :P

     Skumbad xD                                 Skolfröken? :P
                      


Efter frulle

Nu har Mädds ätit frulle, skrivit litet "manus" till mitt demo och nu ska jag leta fram vägbeskrivning, yepp yepp!

Snackar med min lilla MaUliiin på msn, hon beskyller mig för kylskåpsrensning :O
Btw så ska hon bjuda mig på kladd kaka :D



Kladdkaka

Trött!!!

Det har varit en hård helg ;D

Fredag: Skolan kl 13 men innan dess han jag faktiskt med lite plugg, yesyes, fe B-prov på fredag. I skolan bjöd Madde T på kanelbullar, galningen hade varit uppe och bakat kl 6 på morgon :O Varför kan inte jag vara så pigg?!
Efter skolan körde jag hem till Rikard, åt pizza, kollade på tv, drack öl där på kvällen, treeevligt ;P
Lördag: Vaknade 06.50, som verkar  vara min fasta vakna-tid när jag är hos Rikard, denna gången lyckades jag iaf somna om, i ca 2 timmar. Stackars Rikard brukar annars få ligga vaken med mig ^^
Sen när vi var vakna och så körde vi upp till Backagården och lagade staket. Jag hjälpte också till att spika, känner mig lite stolt ;)
På kvällen var vi på 31-årsfest på Miatorp i Hbg. Bull fest.. Skittråkigt ;/
Söndag: Var hemma strax efter 9.. Åt frukost sen placerade vi oss i tv-soffan :P
Lite senare lagade vi mat åt Rikard, det han ska ha med till Köpenhamn, badade jacuzzi och kollade film, Mr & Mrs Smith :D
Sen var klockan 11 och vi var tvugna att säga hejdå ;(  Ses på torsdag eller fredag...

MÅNDAG, idag är det hat-dagen, hatar måndagar. Kan man inte avskaffa denna dagen?
Jag har ett demo ikväll, i Ängelholm, ska skriva ut en vägbeskrivning dit nu, sen ska jag packa mina väskor.. Kanske hinner plugga lite också innan skolan.
Opps, har glömt frukost, det är viktigt! :P

Bajs, blir ingen dans ikväll heller, nu har jag missat 3 gånger ;/ Känns lönt eller? Ska ändå byta grupp sen. Blöblöblö... Eller, nej. Alltås jag saknar min gamla dansgrupp, för dom är sötast :D
Nu drar jag sålänge! ♥

sweet


Thank God It's Friday!

ÄNTLIGEN! Jag lever numera för helgen. Undrar varför? Hihii

Idag skiner solen och man vill bara att sommaren ska komma så att det blir varmt också. Vad är det egentligen för mening med sol när det ändå inte är varmt? :P

Börjar inte skolan förrän kl 13 idag, så segt att vänta. Vill bara att lektionen ska sluta så jag kan åka hem till Rikard. Vi ska ju ut och gå med hundarna idag. Ikväll skulle han kanske spela innebandy i Teckomatorp och jag ska då med och heja!! Han tyckte jag skulle va med, don't think so! Man vill ju inte bli ihjälslagen av en bandy-klubba??
Imorgon får jag gå upp tidigt -suck- men det är det enda om jag ska få sova med Rikard inatt. Han ska till Saxtorp och köra cross med sin bror imorgon... På kvällen blir det utgång som jag skrev igår.. Den stora "slant-singlar-dagen" idag. Hur smarta är vi? Vi vet inte äns hur vi ska komma hem från hbg. Det är lite enklare att ordna skjuts till och från Eketräsk :P
Nu ska jag äta frulle!
Bye bye!  ♥

Tupperware

Har haft Tupperware-demo här hemma ikväll. Hade ingen energi idag. Känne rmig helt tom på energi. Vet inte var den har tagit vägen? Den har bara försvunnit succesivt denna veckan.
Det tar på krafterna också att jag inte kan träffa Riakrd på hela veckan, att veta att det verkligen inte går. Han är i ett annat land måndag-torsdag. Varje vecka. Men vi ska fan klara det! Rikard är bäst <3 (L)
Imorgon är det veckans sista skoldag. Efter skolan ska jag hem till Rikard, vi ska ut och gå med hundarna. Hans sööööta hundar ^^ I love Rottweiler!
På lördag blir det nog utgång, Helsingborg eller Ekebo. Då är det en månad sedan vi träffades, på Ekebo :P Ha de ju varit lite kul att åka dit... Men älskling vill till Stora Staden. Vi har bestämt oss för att singla slant imorgon x)

Jag är astrött, kan knappt stava rätt och ajg orkar eller int eläsa igenom bloggen efter ev. stavfel. Det får vara för idag/inatt!
Sov gott! ♥

Back on track

Tänkte börja skriva här igen, bli lite aktiv :)

Men är för tillfället alldeles för trött för att skriva nåt seriöst. Så då lär det bara bli flum. Därför väljer jag att göra detta kort genom att beskriva helgen som varit!

I torsdags kväll kom Rikard hit, som jag saknat honom...
I fredags var vi och spelade biljard med Malin och Tobbe. Det blev oavgjort eftersom ingen fick ner åttan på tredje rundan haha... Tröttnade till sist. Efter biljarden var Mädds och MaUliin hungriga så det bar iväg till Stattena och McD.
På lördagen blev det bio, Hannibal rising. Jag älskar skräckisar/rysare/thriller. Vi mötte Malin, Tobbe och Therese på bion. Haha vi förföljer dom ;)

Idagens har det inte hänt mycket. Sega som vi är sov vi till 11 typ. Körde iväg till Väla för jag skulle kolla mobil men har konstaterat att jag är kräsen x) Köpte två linnen på h&m bara.
Körde till Maxi och handlade mat sen.
När vi kom hem lagade vi mat till Rikard för hela veckan. Skoj hade vi också :D Och jag gjorde köttfärssås till honom. Köttfärssåsen med stort K!
Jag säger då det, ibland måste man släppa lös alla sina hämningar haha. Det har vi gjort idag. Flamsat runt som småungar och bara varit allmänt barnsliga hela dagen. Nu behöver vi nog inte va barnsliga på en vecka xD

Ska sova nu.
Over and out!
image12

RSS 2.0