God natt!

Ska bara gå ut med Theo sen ska jag duscha sen blir det sängen. Är så trött! Tentan imorgon.. Hmm, jaaa.... Jag vet ju vad jag inte klarade på förra tentan så jag har kollat lite på det men man vet ju inte vad det kommer för frågor på denna. Ni får hålla tummarna för mig imorgon :O

Kom precis på Theo med att ligga och suga på min favoritstrumpor.... Dumma hund :P

Sov gott!!

107815-171

Denna bilden säger ungefär: "Hej jag heter Theo och jag ör heeelt oskyldig...!"

Theo fyller förresten 1 år imorgon så det måste vi ju fira på nåt sätt :) Min lilla söt plutt ^^,

Theo på buren

Tenta imorgon

Och jag har typ inte pluggat alls :S Kommer ju feteköra. Hehe. Men det är ju mitt eget fel bara för att jag inte har orkat plugga :S Det positiva är ju att jag kommer ha två gamla tentor till min hjälp när jag ska plugga till omomtentan :P Haha.

Kollar åp Let's dance nu, Tony har tagit sitt förnuft till fånga och färgat håret brunt. Äntligen. Han såg ju ut som en jävla påskkyckling :S

-.-

Zzz... Somnar snart. Har bestämt mig för att plugga så mycket som jag orkar sen får jg se hur tentan går imorgon. Annars har ju bara ännu en xtenta att plugga på till omomtentan (eller vad det kallas??).. Jag är verkligen helt slut i huvudet nu. Har pluggat nonstop i ca 3 veckor och det orkar man inte i längden. Nu ska vi skriva essä och eftersom vissa gruppmedlemmar ska åka iväg kommer vi bara ha lite mer än en vecka på oss att bli klara :O Så det lär ju bli att sitta med den hela tiden. Sen ska jag verkligen hårdplugga till omtentan i KIKen... Den ska jag klara den 29 mars!

Ska släpa mig ut i köket nu och ta fram lax ur frysen.. Vi ska ha ugnsbakade laxfiléer ikväll... Tänkte krydda dom med svart peppar och citronsalt. Sen ska vi ha kokt potatis och Hollandaisås till det. Nån sallad också. Vi måste åka och handla sallad för den är minsann slut! Vi ska köpa taco-grejer också.. Det är vår nya lördagstradition ^^, Taco och sedan meldifestivalen :9

Fredag!!!

Godmorgon :D

Idag är det fredag, men inte vilken fredag som helst, nej, för jag ska plugga :D Låter skoj va? Men jag ska inte börja än, fast jag kanske borde.. Ska kolla på Montel Williams Show. Ett måste när man är "ledig". Sen ska jag plugga medans det är Våra Bästa År. Dens erien är ju bara för dryg. Sen är det TV igen... Oprah kl 10.40. Viktigt, viktigt... ;)

9 mninuter kvar nu... Hmm vad sk aman skriva för nåt intressant här då? Hur har min vecka varit, t.ex.. ? Jag har pluggat i princip varje dag. Hade tenta i tisdags och den gick väl som förväntat. I onsdags hade jag fullt upp. Var i skolan 10-13.45, sen snabbt iväg till knutan för jag skulle på anställningsintervju. Det visade sig att intervjuaren kände min pappa. Haha lite knas. Jag var klar där 14.50 så jag han med bussen 14.55. Var hemma här 15.45, Började laga mat sen körde Robert mig till tåget 16.45 (här går det undan). Gick upp till dansen i blåsten. Fyfan va jobbigt det var :D Haha. Mötte Natasha på vägen. Så jag fick halvstressa lite sen men vafan :P Sen dansade vi. Jag och Steffie är ju grymma ^^. När danse va slut fick jag skjuts med Stefie och hennes mamma ner till knutan, åkte buss hem för jag och mamma bestämde oss för att stanna hemma från brukshundsklubben. Det blåste ju så mycket :S Satt hemma i stället och kollade på tv och hade mys med Robert. Behövde vila upp miginför morgondagens plugg (som började igår då)... Idag ska jag plugga som fan, och imorgon är det tenta.

Nu ska jag starta tvn.

Hörs senare :)
Puss ♥

image74

Wallander sen sova

Vi har varit hos mamma och tvättat lakan + handdukar för torktumlaren här är ju så äcklig :S

Nu ska vi se ytterligare en Wallander sen blir det natti natti!!


.

Fick äntligen sova ut idag. Så skönt det var. Theo väckte mig halv 7, jag gick med honom sen somnade jag gott i sängen igen. Jag och älsklingen hade en mysig frukost med Wallander :P Sen städade vi hela lägenheten och nu sotter jag här. Ska snart sätte igång och plugga till tentan jag har på lördag. Blää, wish me luck :P

Gaffelvirkning

Jag är så jävla trött. Mamma och Bosse är här nu, dom ska snart hem. Vi har ätit pannnkakor men sen har jag bara sovit medans de andra hållt på med golvlistorna i köket.

Kl 18 ska jag och mamma på gaffelvirkning haha... Jaja vad är det hon har lurat in mig i :P Jag ska visst virka några rankor nu. Jippiii, har ingen lust.

Haj haj

:(

Denna dagen är verkligen en deppdag. Tentan gick skit, som förväntat.... Tänker bara omtenta jag ska göra på lördag. Suger fett. Men jag ska stå ut. Sen ska jag ha annat att tänka på under sommaren så kommer det säkert gå mycket bättre till hösten. Det har ju varit så mycket med allt nu i höst/vinter... Personliga saker och flytten, renoveringen... Men allt det är nästan över nu.

Jag vill ha pannkakor men Robert svarade aldrig mig..

Vad ska vi göra?

Har inte bestämt mig till 100 % vad jag ska träna med Theo... Lutar mest mot Rallylydnad, annars blir vanlig lydnad eller agility...

o.O

Ensam hemma, bara plugg, har inte startat min kära älskade underbara TV heller :O Detta är nog den värsta dagen hittills i år. Jag kreverar. Jag vill att Robert ska komma hem nu :( men han kommer nog inte än på några timmar buhuuu.

Sen blir det plugg resten av veckan med, jag och Emilia ska ju ha omtenta på lördag. En lördag liksom, skoj.. Nä tror inte det men det är bara att bita ihop och kämpa. Vet inte hur jag ligger till för morgondagens tenta. Det mesta sitter men sen är det ju vissa saker som jag bara inte får in. Hoppas att frågorna är till min fördel - för en gångs skull kanske - Snälla söta rar Gud hjälp mig på tentan imorgon (A) ^^,

Tror ni det hjälper?

En liten paus är alltid bra

om den inte blir för stor. Hehe....
Nu ska jag äta.Blir tonfisklåda, som vi åt för någon dag sedan.

PLUGGA

It's too late


Bilder :D

Nu kommer här två bilder på lägenheten och två på Theo ^^,
Theo har precis posat för att vi skulle skicka några bilder till hans uppfödare, Theo fyller ju 1 år på lördag!


Pluggdag på schemat

Imorgon har vi tenta. Shit va dagarna ahr gått fort :S  Det känns osm jag har pluggat konstant i 2 veckor nu. Sen snacka jag ju om att åk ain till skolan med Emilia idag för vi skulle anmäla oss till omtentan men jag vet inte om jag ska göra den nu på lördag eller om jag ska vänta till augusti.

Ooh nu kom posten. Låter alltsid som om någon håller på att gå in i lägenheten :O Theo börjar pipa, Haha, ja han är ju en bra vakthund den ;)

Har hämtat sladden till min kameran så jag ska väl lägga in lite bilder snart :)

Är förövrigt ensam hemma hela dagen. Jag sa till Robert att jag tycke han skulle köra till Malmö idag och hälsa på sina systrar så jag kunde få va hemma och plugga. :P Han körde kl 9. Vi har blivit värsta morgonmänniskorna :D

Nej, nu ska jag läsa lite.

Puuss

Tenta på tisdag

Faaan va jag hatar detta ;/

Melodifestival :D

Bästa lördagen, igen. :D Tacos + Melodifestival = Glad Madde ^^,

image167

ööhh

Jag har pluggat sedan halv 12-tiden. Mina ögon är helt slut nu :S hehe.
Längtar tills ikväll då vi ska äta TACOS :D

image167

En liten fråga:
Vad brukar du ha i din taco?

Jag brukar ha: köttfärs (kryddad med "vanlig" Tex Mex taco-krydda), sallad, tomat, gurka, majs, krossad annanas, banan, tsatsiki, salsa, riven ost.

Hej hopp gummisnopp!

Klockan är inte äns 10 och vi är redan uppe, Robert har tillochmed ätit frukost :O Jag börjar oroa mig för att allt inte står rätt till med honom... Han brukar ju sova vid denna tiden....  ;)
Robert sitter och spelar Lineage2, vilket jag typ har lovat att prova spela nån dag. Verkar ganska kul haha. Oopps :S

Jag var ute och gick med Theo halv 9, han hade varit vaken ett tag då, utfört desperata försök för att få upp mig ur sängen. Han ställer sig med frambenen i sängen och försöker dra ner mig genom att dra tassen i mitt hår. Ajajaj...

Så, vad händer idag då? Jag vill verkligen träna men kan inte tillåta mig själv att göra det innan tisdag. Vi har tenta på tisdag och jag måste verkligen plugga! Vill inte ha en omtenta igen!! Har ju omtenta på lördag men vet inte om jag kommer få göra den. Tror man ska anmäla sig minst en vecka i förväg och ajg hade tänkt göra det via mail igår (till recpetionen som sist) men nu ska man visst anmäla sig till nån på expen... Får se vad jag gör.

Theo nybadad 28/5-07

Denna bilden på Theo togs den 28/5-2007. Visst var han söt? Och liten :O Jämför med nu:

Ben

F R E D A G

Idag har jag ringt polisen, läst några av artiklarna till tenta, varit i Klippan och köpt hålslagare (vi hittar inte den gamla :S), varit på Apoteket,  vi sorterat in alla papper i pärmar, lagat mat.. .Och nu sittervi här med varsin laptop. Jag ska snart plugga lite.

Det blåser riktigt mycket här och lamporna blinkar i mellanåt.. Hade varit mysigt med strömavbrott ^^, men å andra sidan funkar inte internet då. Vi får väl tända några ljus endå :P


Glöm inte Let's dance ikväll!!


Done

Ringde polisen imorse och det gick bra. Fick förklara allt från början igen fast mer detaljerat denna gången, så nu får vi se vad som händer - om det händer nåt...

Hmm

Polisförhör om en timme... Nice morgon liksom. Haha. Måsägandeförhör. Jag är nervös. Ska ju ringa dit. Vad ska man säga liksom? Hade varit mindre nervöst om det hade varit inne på polisen:S Uppdaterar sen.

Ny design

Nu har jag knepat och knåpat, ist för att plugga :O Fy på mig >.<

Men nu ska jag ta tag i pluggandet igen. Har ju redan läst två artiklar idag :D Duuuktig Madde-padde!

Aaww, jag tycker synd om min snutte.. Vill att han ska va hemma nu. Min sötis.. <3
I love you soooo much! ♥

<3

Pluggischdaaagisch

Jag har ju mina muffins sedan igår ;) så jag ska nog klara av en pluggdag!
Blpggen var helt cp igårkväll  när jag skulle publicera mitt inlägg. Jag la in en bild och skrev inlägget men sen när jag skulle publicera så hängde sig sidan. Sen ville det inte alls och jag var trött så jag publicerade det nu idag.
Jag måste verkligen ta tag i läsandet på allvar idag. Tenta på tisdag ju! Sen ska ju kanske Roberts mamma komma idag så jag mmåste hinna göra det innan dess. OCH jag ska kamma Theo idag och efter det måste man dammsuga. Han fäller sjukt mycket nu :S

Nu ska jag kolla på Oprah :P

Muffin! :D

1 9 / 2 - 2 0 0 8

Känner mig tjock och sprängfärdig :D Det har varit en ganska bra dag idag. Gick upp 7 och läste lite till tentan sen kom mamma och hämtade mig och Theo. Han skulle va hos dom när jag var i skolan och jag skulle hem för att låna bil :P
Vi hade möte med essä-gruppen så nu vet vi lite bättre vad vi ska skriva om. Efter att ha varit i skolan en timme eller så, så körde hem till mamma och Bosse. Åt ltie mackor samt snodde ett rivjärn av mamma (vadådå, hon hade endå 2 ;) ). Sen körde mamma hem mig och Theo, Bosse fixade lite här osv... Sen kom Natasha, vi bakade muffins och jag fick en Adidas-tröja i pressent av henne :D TACK TACK :D

Muffin


God morgon

Vaknade halv 7 av att Theo pussade mig i heeela ansiktet... Han vakna eftersom Robert var uppe och skulle iväg tilljobb så vi gick med honom ner.. Gick en liten runda med Theo och nu ligger man i sängen igen. Har fixat med mitt CV så nu har jag det som ett snyggt word-dokument också :) Har hittat ett jobb genom skolan men vet inte om jag ska söka det.... Känns jävligt lockande och jag ahr ju viss erfarenhet inom det, och det är en bra merit inför framtiden. Ska diskutera med mamma :P

Jag vill träna idag, nån som är sugen? Kan tyvärr inte hoppa och studsa så det får bli spinning isf. Min höft gör så ont. Vet inte vad jag har gjort med den :S Den bara började göra ont igår :(

I helgen har de annars mest bara varit mys. Vi kunde ju inte fira alla hjärtans dag ordentligt för Robert va dålig så vi tog igen det i helgen :) Igår fick vi e tt ryck och gick på bio, såg Cloverfield.

cloverfield

:)

Igår var min morbror här och gjorde klart vårt fläktskåp ska lägga in bilder på hela lägenheten sen... Han satte upp gardinstänger också, med vår specialkonsruktion i vardagsrummet eftersom vi har burspråk. Ska fixa till fönsterna och städa lite idag sen ska här fotas! Mamma kommer hit med Sara så jag får väl fixa till det lite här innan dom kommer.

Störigt

Skulle träna dansaerobic med Steffie idag men så blev det inte för jag har glömt att flytta med mig mina aerobicskor :S Hehe... Märks att man har en hel del saker kvar där hemma....

HSB

Ringde till HSb i Helsingbor för en halvtimme sedan men hon kunde inte svara på min fråga så hon bad mig ringa juristen i Stockholm vid 11 eller att återkomma efter 9.... Hoppas att jag får svar, och hoppas att vi får rätt.

Jag måste äta frukost och städa nu. Mamma ska komma vid 10 och då ska vi till Ikea. Jag vill träna idag..... Nån mer som vill?

Robert har börjat jobba idag så jag är ensam hemma nu :P Här är så tyst! Hehe...

Fläkt

En frisk fläkt.... :P
Idag har min morbror varit här och satt upp fläkt och fläktskåp till oss. Sen ska vi bara ha upp en "Perfekt"-hylla bredvid där vi ska ha kokböcker och vinflaskor, den är PERFEKT.
Bosse har satt upp gardinstång i sovrummet så nu har vi gardiner där. Imorgon ska jag måla en väggspegel guldig sen ska vi ha de på väggen ovanför sängen. Jag har bestämt mig för att vi ska ha färgerna rött och guld i sovrummet, dock är ju väggarna grå-blå och väldigt ljusa men alla detaljer. Vi ska sätta upp tavlor också. Har fått fina tecknade tavlor av mamma. Men vi ahr inga ramar till dem. Tänkte ha en guldram till den i sovrummet.

Har ju fortfarande kvar vårt jättepussel som vi började på innan jul. Det ska vi sätta upp i vardagsrummet när det är klart, om det blir klart nån gång.

Känner att jag har hunnit med en hel del idag, pluggade lite imorse medans Robert sov, sen har jag dammtorkat. Robert började dammsuga men vi kom fram till att dammsugaren sög för dåligt så nu ahr vi lånat en annan av hans mamma. Imorgon ska jag dammsuga och torka golv.  Jippii, sen ska jag och mamma till Ikea, och ajg tänkte träna sen, om Steffie vill med också? ;D

Nu orkar jag inte skriva mer. Byebye...

Godmorgon alla glada!!

Snart ska vi till polisstationen. Hoppas man inte stöter på ni-vet-vem idag..... Vi ska försöka få kontakt med någon annan från styrelsen idag, då vi inte lyckades med detta igår...

Annars händerväl inget spec. Har pluggat lite nu. Var lite segt att komma igång för jag kunde inte öppna läsanvisningarna på nätet, sen trodde jag dom var kvar hemma på mitt rum så jag ringde hem.. men där var dom inte. Sen när jag tittade i väskan så låg dom där.. Jaja...

Ikväll är det melodifestival :D Wiihiii!!

Vem är din favorit inför kvällen?

deltävling 1

Inbrott...

Nu har vi bott i vår lägenhet i 5 dagar, vi har ägt den i 2 månader. Idag hade vi inbrott. Vi åkte till stan vid 13-tiden för att luncha med Wall, sedan uträttade vi några ärenden. Åkte hem till Stisse och hämtade Bosses bil. När vi var i lägenheten och hämtade skräp som skulle till tippen mötte vi våran vice ordförande här i föreningen. Han kom gående med ett leende på läpparna och sa "Jag har varit inne i er  lägeneht med huvudnyckeln och bytt ert tv jack". Då frågade jag honom varför, för han får ju inte gå in i vår lägenhet utan tillåtelse från oss. Mend et ända han svarade oss hela tiden var att han vär med i styrelsen och har huvudnyckel, därför får han gå in i lägenheterna. Jag var arg så jag skakade, tänk att någon har varit inne i vårt hem! Vem vet vad han har gjort här?!
Vi skulle ju iväg till tippen då...Men iaf.. Det blev bråk i trapphuset, shit va jag var förbannad. Ringde hsb i helsingborg men de svarade inte så då blev det polisen i stället. Jag förklarade allt för dem och fick svaret att det heltl klart är ett inbrott. De kunde tyvärr inte göra en anmälan idag eftersom detta inte var akut så vi ska åka in till polisen i stan imorgon och göra en anmälan. Sen får vi väl se vad som händer.. Blir väl att vi sätter in ett extra lås här. Att man inte äns skka kunna lite på styrelsen.... Hemskt.. Vi vill knappt lämna lägenheten nu. Han ha rju koll på vad alla gör hela tiden så han kanske går upp här och snokar när vi åker iväg. Vem vet....
Men de ska inte få komma undan med detta iaf...

Inflyttad

Nu har vi sovit här i 4 nätter tror jag.. Detta blir då den femte.
Ni anar inte så skönt det är att bo själv ^^, Men ajg är trött, känns som vi fixar med något hela tiden, som att vi aldrig ska bli helt klara här. Fast det lär vi väl aldrig bli heller. Får hela tiden nya idéer och vi har flera saker vi vill göra här, på sikt... :) Denna lägenheten har potential ;D
 

RSS 2.0