Ont i örat

Jag har kanske öroninflammation, om man ska gå efter läkarboken vi har här hemma. Har haft värk och hörselbortfall i omgångar under dagen...
En positiv sak idag är iaf att jag har fått lön idag :) Lite mer än jag skulle :D Tack pappa!! Jag ska jobba imorgon också, skönt att sluta vid 14-tiden iaf. Hoppas det blir en lugn dag. Sen ska vi fira jul här hemma. Har ju blivit lite förskjutet eftersom alla (utom jag) har varit magsjuka!

En sak till. Jag är en jävla klant.. Förlåt mig Robert... <3 :P

Gäääsp

Jag vill åka till SOLEEEN!!!

Idag har vi många saker att göra och imorgon börjar jag jobba :S Känns lite nervöst eftersom jag inte har jobbat "på riktigt" på snart ett år. Sist jag jobbade var på sportlovet och nu bara kastas man in i julruschen (om det nu kan vara nån julrusch i Landskrona....)..  Om jag får säga det själv så tycker jag bara att det blir mindre att göra i butiken för varje år men det finns ju som tur är vissa optimister, och jag bryr mig egentligen om det. Bara jag får jobba lite så är jag nöjd ;) Pengar behövs ju nu inför flytten... :P

Jul

...

Mitt huvud gör ont så jag ska snart sova...
Annars händer det väl inte så mycket i mitt liv, förutom lägenheten. Läs på blogen där så får ni en bra bild av vad jag gör om dagarna!!

Nu ska jag iaf sova :D

Lussevaka idag :)

Det går framåt med lägenheten, läs på lägenhetens egna blogg här!!

Idag är jag sjukt trött och självklart skulle Theo komma och väcka mig halv 9.. Jag som skulle ha sovmorgon idag ;/ Fick gå ut med honom på grönområdet här, han var lite dålig i magen... Sen gick vi in igen, jag la mig i sängen och bara låg där och var halvdöd i 15 minuter. Då börjar han skälla och ville ut igen så jag och mamma tog båda hundarna och gick en lång runda.
Man kan börja se en antydan till att han vill lyfta på benet men som Robert sa, Han har nog inte riktigt balansen till det ännu. Istället kryper han långt in under buskarna och nästan ligger ner när han kissar, väldigt intressant syn!

Ska bara sitta här en halvtimme, sen ska jag sminka mig och göra vid håret. Blir tåget 12.20 från Åstorp idag. Har föreläsning 13-15 sen hämtar Robert mig. Vi måste till Bauhaus och titta på lister som vi ska ha på våra dörrar. Det är ju vanliga trädörrar, tydligen väldigt fina haha. Men dom är helt släta och vi vill ha lister på dom och sen ska dom målas vita.
Ikväll är det lussevaka. Vi ska på filmstaden. Bio hela natten. Vi ska köpa Redbull. Jaa, jag kan dricka det nu :D Vi köpte såna utan kolsyra och dom var myyycket godare än den vanliga.

Over and out.

Theo

Mjaaauu kissekatt

Blää sitter här och finslipar seminarieuppgiften nu.... Sen har vi bara några föreläsningar innan det är julledigt!!!
Vill bara att lägenheten ska bli klar så att vi kan flytta in. Känns lite konstigt att man ska flytta hemifrån nu :S Men det ska bli så underbart. Äntligen får jag och Robert vårt eget hem ^^ <3

Och detta mongot ska bo hos oss :D


dick


Jag är så lite emo man kan bli :P


image130


Nu har det startat!!

Följ utvecklingen här!!

RSS 2.0