Jag har fått jobb!!

Var ju på intervju igår och idag ringde han och sa att jag fått jobbet! Så nu blir det till att sitta som telefonförsäljare :P Wiiee ^^ Bra provision också, najs najs fågelbajs :) Jag ska börja där på måndag, med en veckas utbildning. Lääängtar!!

Nästa helg ska vi hämta hem min lilla Theo, åååh min vaaalp :D

Anställningsintervju!

Jag har precis varit på intervju för ett företag i Hbg... Får svar imorgon ^^
Nu ska jag till mormor och morfar, morfar fyller år idag så det bjuds på tårta :D Sen blir det pluggiplugg innan Desperate Housewives (om det itne är ersatt av hockey idag igen för då får jag damp!)!!!

Hej hopp sug snopp :P

Ansökningar

Mitt liv kretsar kring ansökningar. Ansökningar till sommarjobb, ansökningar till högskolan, ansökningar till ky-utbildningar!
Så många ansökningar som jag har skickat in nu måste jag väl komma in nånstans? Iaf på ky! Shit om jag kommer in på båda så vet jag inte hur jag ska kunna välja :O

Nu ska jag spela Nfsu :P Ska komma vidare innan Rikard kommer hem imorgon!

Theo

107815-24107815-23107815-22

"Påsklov" + PÅSKLOV :D

Denna veckan har jag påsklov, ska bli så himlans gött :D Fast jag har ju redan tjuvstartat lite..! Gick ju bara i skolan måndag-torsdag förra veckan, Rikard var ledig så vi passade på att tillbringa en massa tid tillsammans. Imorse åkte han dock till DK igen. Älskar denna veckan, den är en dag kortare, helt underbart! Haha, jag måste vara knäpp men men. Måste plugga imorgon... Och kanske lite på torsdag men sen ska jag inte öppna en bok igen denna veckan! Rikard kommer hem på torsdag, då ska jag klippa honom. Tre rosa tuppkammar eller helsnaggat, javiiisst ;)

Vad har jag gjort i påskhelgen då?
Joo...
FREDAG
Vi gick upp i tid, kokte kaffe och gjorde mackor, kl 10.25 körde vi hemifrån. Åkte upp till Mörrum och tittade på valparna. Hade reducerat mitt urval till två valpar då, Racy Ravelli och Boomtown Beckham. Vi var där i två timmar, tillbringade nog den mesta tiden på golvet (utanför valphagen denna gången eftersom dom nu har blivit större, och grisigare). Efter en massa lyftande o vridande på dom två kandidaterna valde jag till slut Boomtown Beckham som fått tilltalsnamnet Theo. Valparna fyllde fem veckor i torsdags, sex veckor på torsdag och 8 veckor om två veckor, då är dom äntligen leveransklara!!
På kvällen var det fest för hela slanten, kanske lite för mkt fest.... Vi var inte speciellt smarta när vi planerade våra transporter hahaha. "Hur ska vi ta oss till Klippan så kan ta tåget till stan??" Ööhh?! Det går buss från Stidsvig!!!! När vi kom på det hade vi ca en timme på oss att göra vid oss. Hehe.. Hann inte göra middag.. Var ju tvungna att ta sista bussen kl 19.30. Hehe... Så det fick bli Mc Donalds. Det är ett under att vi inte är feta än :S (Btw, Rikard tränar just nu, idag (tisdag) och jag sitter här...) .
Träffade Jenny, Linda och Andreas vi halv 10-tiden, på Stinsen. Massa drinkar och Tequila shots för mig och Jenny ;)
Vid halv ett började våra krafter ta slut (startade ju redan vid halv 7 hehe.. ) Men då hade redan sista budden gått (en kvart tidigare?). Så det fick bli taxi till Stisse. Jag vet, vi är smarta, medlemskap i mensa nästa kanske?
LÖRDAG
Finns inte mkt att säga om denna dag.... Vi gjorde iaf fin middag, kalkonklubbor med rödvinssås och Hasselbackspotatis. Ja, vi var ensamma hemma hela helgen :D
SÖNDAG
Ännu en slappedag. Mamma och Bosse kom hem på kvällen och då lagade jag och Rikard tacos till oss alla. Mums :9
MÅNDAG
Sooovmorgon ^^ Rikard körde hem vid 12. Jag var hemma och fixade lite smått, slappade hehe.. Senare åkte jag och handlade åt Rikard, sen hem till honom. Vi hade lite mys framför tv:n o så.. Jag fick 11 st tior till min cola-flaska-samling. Jag samlar tior i en 2-liters cola flaska :D

IDAGENS har jag och mamma varit ute på en lååång och tröttande hundvalp-saker-schoppingrunda...! Först på spargrisen, köpte lite leksaker där, slöjdladan där jag köpte leksaker, godis och en hundkorg (modell liten) och sist Djurkompaniet på familia där jag köpte koppel och bitring, blev även kattleksak där!
När vi kom lekte Dick med sin leksak men då kommer Tova och vill va med. Det hon inte förstår är dock att hon är väääldigt mycket större än Dick Hahaaa.. Så han blev rädd och sprang och gömde sig!
Jag har även varit duktig och skickat in högskoleansökan (via internet) idag. Hoapps, hoppas, hopaps att det blev rätt!

Nu ger jag mig för ikväll. Ska lägga in bilderna på Theo och dom andra valparna i nästa inlägg :)

RSS 2.0